Webhosting

Registreer uw domeinnaam / webhosting bij Rainman.nl

Wat is webhosting?

Webhosting is schijfruimte op internet die u kunt huren om uw website online te zetten. Via Rainman.nl kunt u domeinnamen en een voordelig webhostingpakket voor uw website aanvragen. Dit heeft als voordeel dat u alle webgerelateerde producten (website, domeinnaam, webhosting) bij Rainman.nl kunt onderbrengen. Gewoon één contactpersoon voor al uw vragen.

Pakketten

Hieronder vindt u de webhostingpakketten die Rainman.nl aanbiedt met de opties en kosten van elk pakket.

Indien uw website een groter of kleiner pakket vereist, is er altijd de mogelijkheid om in overleg uw eigen webhostingpakket samen te stellen. Neem daarvoor contact op via de contactpagina.

Domeinnamen en -registratie

Om bereikbaar te zijn op internet heeft u een domeinnaam nodig. De prijzen voor domeinnamen zijn afhankelijk van de extensie (.nl, .com, .org, etc) die u graag wilt hebben. Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden of wilt u een prijsopgave voor uw domeinnaam of complete website, vul dan het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Webhosting pakketten

Brons

€ 2,99p/maand

Zilver

€ 3,99p/maand

Goud

€ 4,99p/maand

Platina

€ 9,99p/maand


Prijzen zijn exclusief BTW en zonder domeinnaam.

Bedrijfsgegevens

Rainman.nl
Hendrik van Veldekestraat 1
6367 SE Voerendaal

Tel: +31 (0)45 575 08 98
Email: [javascript protected email address]
KvK: 14080860

Wie is Rainman.nl

Rainman.nl is een eenmansbedrijf opgericht op 1 juni 2004 te Voerendaal. Mijn bedrijf creëert 3D-modellen, 3D-animaties, websites, brochures en advertenties. Tevens kunt u bij mij terecht voor webhosting en domeinregistratie.