Nieuws en ontwikkelingen


Mijn nieuwe website staat online!

Mijn nieuwe website staat online!

Na een aantal weken hard werken aan mijn nieuwe website, tussen de opdrachten door, is het dan eindelijk zover. Mijn nieuwe en modernere website staat online. Of u nu informatie zoekt over mijn diensten, opdrachten of het laatste nieuws, met de frisse vormgeving en heldere structuur vindt u snel waar u naar op zoek bent.

De ontwikkelingen op het gebied van websites heeft in de afgelopen tijd natuurlijk niet stilgestaan. Daarom heeft de nieuwe website een HTML5 format gekregen en is deze opgezet als zijnde 'responsive'. Wat dat betekent kunt u lezen op de pagina Web design & Webontwikkeling.

Een aantal nieuwe gerealiseerde opdrachten van verschillende klanten staan in de opnieuw opgezette portfolio's voor elke dienst. In deze portfolio's staat een klein gedeelte van het door mij gemaakte werk. Het werk zal in de loop van de tijd worden uitgebreid met nieuwe opdrachten. Werk zoals brochures, advertenties, posters en ander drukwerk staat bijvoorbeeld niet op de website, maar is wel een dienst die ik kan leveren.

URL: www.rainman.nl
« Bekijk vorig item
Terug naar overzicht
Bekijk volgend item »

Bedrijfsgegevens

Rainman.nl
Hendrik van Veldekestraat 1
6367 SE Voerendaal

Tel: +31 (0)45 575 08 98
Email: [javascript protected email address]
KvK: 14080860

Wie is Rainman.nl

Rainman.nl is een eenmansbedrijf opgericht op 1 juni 2004 te Voerendaal. Mijn bedrijf creëert 3D-modellen, 3D-animaties, websites, brochures en advertenties. Tevens kunt u bij mij terecht voor webhosting en domeinregistratie.